Vipperød Sogn - velkommen til et fællesskab af kirker

Kirkerne i Vipperød blev i maj 2008 lagt sammen til ét pastorat - og pr. 1. søndag i advent 2011 blev de tre sogne: Grandløse - Ågerup - Sdr. Asmindrup lagt sammen til ét sogn: Vipperød Sogn.

I Vipperød Sogn findes der derfor nu tre kirker og en sognegård (med kirkesal).

Læs mere om kirkerne; brug menuen til venstre.

Vil du vide mere om vore kirker - historiske oplysninger, adresser m.m. - er der gode oplysninger at finde på hjemmesiden www.korttilkirken.dk 

Vipperød Sogn betjenes af to præster og i Vipperød Sognegård findes vores kirkekontor, som har åbent for henvendelser i almindelig arbejdstid. Her finder man også sognets koordinator. Præsterne kan iøvrigt altid kontaktes. Du finder kontaktoplysninger til alle de ansatte ved at klikke her.

Sognet har også et fælles menighedsråd, som arbejder for et godt og åbent kirkeliv i Vipperød, har ansvaret for bygninger og økonomi og er arbejdsgiver for alle de ansatte i pastoratet. Menighedsrådets formand er Brian Nowak-Voigt. Se menighedsrådets medlemmer her.

Grandløse Kirke og Ågerup Kirke er åbne for besøgende alle ugens dage kl. 8-20 - hvis man vil komme i kirken, når der sker noget, kan man se her, hvornår der er gudstjeneste. 

Sdr. Asmindrup Kirke er fra den 23. april 2017 og en lang periode frem ikke åben grundet det arbejde, der foregår i kirken i forbindelse med renovering/revitalisering. Klik her for at se mere.


Sdr. Asmindrup Kirke

Vil du følge med i projektet i Sdr. Asmindrup Kirke, så klik HER.


Babysalmesang - sutter & salmer er på facebook

Babysalmesang i Vipperød Sognegård har sin egen side på facebook. Besøg den - klik her

Facebooksiden et godt sted at holde sig ajour.

Se desuden mere om babysalmesang i Vipperød her


Smil til fotografen!!

Har du fået kigget efter, om du kan finde dig selv eller en, du kender i vores billedarkiv?

Klik her og se billeder fra en række af vore afholdte aktiviteter.